top of page
Erwin Heine, Plastisch Chirurg

 

Ik heb mijn specialisatie in de Plastische en Reconstructieve Chirurgie en Handchirurgie gevolgd in het RadboudUMC. Tevens haalde ik in 1997 een Master in de Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met als specialisatie de bewegingswetenschappen.


Van 2005 tot 2009 was ik werkzaam in het RadboudUMC. Hier deed ik ondermeer wetenschappelijk onderzoek naar de veel voorkomende handaandoening Morbus Dupuytren. Tevens heb ik veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van patiëntenvoorlichting.  Sinds april 2009 ben ik werkzaam als plastisch chirurg en medisch manager van de unit plastische chirurgie, hand- en polschirurgie en esthetische chirurgie, dat onderdeel uitmaakt van het Jonkerbosch Medisch Specialistisch Bedrijf Nijmegen in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen.


Ik zie mijzelf als een allround plastisch chirurg. Maar met specifieke aandacht voor hand- en polschirurgie, waarbinnen de traumatologie en slijtage gebonden klachten centraal staan. Tevens heb ik een ruime ervaring met oncologische borstreconstructies, welke expertise ook goed van pas komt bij de cosmetische borstcorrecties, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting, borstlift en borstverkleining. Andere aandachtsgebieden binnen de cosmetische chirurgie zijn correcties aan gelaat, buik en benen.

 

Heeft u vragen? Maak een afspraak of stuur me uw vraag.

Heine plastisch chirurg
assh.jpg
bottom of page